select your language ˇ

Vállalat arculata

2008-ban alapult a BIT Ltd., mely számít és megbízik tagjainak szakértelmében, csak úgy mint tanácsadóiban, kik 15 éves szakmai tapasztalatot tudnak felmutatni ebben az ágazatban. Londonban alapult a cég, emellett gondoskodunk arról, hogy egész Európában kiépítsük partneri kapcsolatainkat. Teljes együttműködést és támogatást élvezhetünk szakosított holland és olasz üzleti partnerektől.

Bevezetés az üzletbe

A BIT Ltd. az élelmiszer iparhoz tartozik. Egy újszerű, fiatal és dinamikus vállalat, melyet azért alapítottak, hogy gyorsan és a leghatékonyabban lássa el az élelmiszer kereskedőket, csak úgy, mint a vendéglátó ipari szolgáltatásokat, amelyek esetleg az országhatáron túli entitásoknak dolgoznak, mint például a békefenntartó erőknek, illetve az olaj és a gáz iparban található távoli lelőhelyeknek.

Szervezet

Beszerző osztályunk főleg élelmiszereket és italokat ad el vezető beszerzőknek, tenger járóknak, illetve olyan klienseknek, akik vámszabad raktárba helyezett árúkat igényelnek Európában, Afrikában és Távol Keleten. Minden egyes új partnerünket egyesítjük a BIT Ltd. Már meglévő kapcsolataival, amely lehetővé teszi nekünk, hogy számíthatunk egy biztos létszámú ügyfélkörre. Emellett a következő erkölcsi értékek fontosak a számunkra: „Jóhiszeműség” és a „Bizalom”, melyet azért tartunk fontosnak, hogy egy hosszú távú üzleti kapcsolatot tudjunk létesíteni partnereinkkel világszerte.

CSapatunk

Nem átlagos szállítók vagyunk. Elkötelezett alkalmazottaink tanácsadást és alap iránymutatást biztosítanak azoknak a partnereknek, akik szeretnék beszerzői tudásukat fejleszteni. Kérlek ne késlekedj velünk felvenni a kapcsolatot, és ha szükség van egyéb információra az általunk kínált áruk beszerzésével kapcsolatban, fordulj bizalommal hozzánk és mi megtesszük a tőlünk telhetőt!


© 2010 B.I.T. Best Intercontinental Trade Ltd.